LábNYOMOK - Regisztráció

Dátum: 2022.06.22. szerda: 10.00-15.00
Helyszín: 1145 Bp., Erzsébet királyné útja 18. Fűszer & Csemege Közösségi tér
Bevezető ár: 30.000 Ft
Kapcsolat: contact@movementtherapy.eu

Regisztrációs adatok

Számla igénylés

Hozzájárulás

Ennek a lapnak a kitöltésével a Jelentkező hozzájárul, hogy a regisztrációhoz szükséges személyes adatait rendelkezésre bocsátja Szentei-Varga Viola és Török Enikő szervezőknek, amelyek az adatvédelmi törvényeknek megfelelő ideig kerülnek tárolásra. A jelentkező továbbá hozzájárul, hogy információs e-maileket kapjon a tanfolyamszervezéssel kapcsolatban.

A regisztráció az első részlet befizetésével válik véglegessé az alábbi lemondási feltételekkel:

3 napon belüli lemondás esetén akkor tudjuk visszafizetni az előleget, ha a hallgató vagy a szervezők találnak a megüresedett helyre új jelentkezőt a tanfolyam kezdetéig, ellenkező esetben az előleget egy későbbi tanfolyamon lehet felhasználni. Egyéb esetben a 3 napon belüli lemondás esetén a befizetett összeg a Szervezőt megilleti, hogy biztosítani tudja az esemény zavartalan megrendezését.

Betegség esetén 3 napon belül azokat lemondásokat fogadjuk el, amelyeket hivatalos orvosi igazolással támaszt alá a Jelentkező - ez esetben a befizetett összeget visszatérítésre kerül, vagy egy későbbi tanfolyamon felhasználható.

 

Elérhetőség

Telefonszám

Cím

Budapest, V. kerület Irányi utca 27.

A vállalkozás létrehozását és fejlesztését a “Vállalkozó Start” program keretében az OFA Nonprofit Kft. támogatta. A támogatás forrását a Nemzeti Foglalkoztatási Alap biztosította.